DT petspecials

                Exclusief voor úw hond! 

Noorderweg 23 - 9356 TG Tolbert - tel.: 0594-548840 - kvk 54139759

DT petspecials kvk 54139759
Noorderweg 23
9356 TG Tolbert
Tel.: 0594-548840
Email:info@dtpetspecials.com
 

Even voorstellen....

Ik ben Vincent van Zal. Ik bewoon sinds september 2003 een woonboerderij in het Groningse Tolbert. Ik heb daarbij bijna een hectare grond, waar ik als hobbyboer Zwartbles-schapen en ezels houdt.

Hier heb ik tot het overlijden van mijn vrouw Sandra, in november 2010, samen met haar een geweldige tijd beleefd. Het gaf ons ook de ruimte voor onze grote passie: honden. Wij hadden er maar liefst zes! Onder de kennelnaam "Dutch Treat" fokte Sandra af en toe een nestje. Nu heb ik vanwege de drukke werkzaamheden voor enkele hondjes een heel goed nieuw thuis gevonden en is het aantal honden terug gebracht tot 2 stuks en zit ook het fokken er voorlopig niet meer in.

In augustus 2006 heeft Sandra vanuit haar zo geliefde hobby, DT petspecials opgericht en uitgebouwd tot een gerespecteerde onderneming. Ik heb Sandra op haar verzoek beloofd haar bedrijf met dezelfde passie te zullen voortzetten want wij hielden en houden van mooie producten van een goede kwaliteit. Omdat wij ons ideale hondenkussen niet konden vinden, maken we ze nu in eigen beheer onder het merk Dutch Paws.

De artikelen die wij verkopen voldoen aan strenge eisen. Ze zijn met zorg uitgekozen en uitgebreid getest voordat ze in ons assortiment werden opgenomen. Het zijn bovendien producten die u niet in iedere dierenspeciaalzaak tegenkomt. U kunt dan ook rustig voor elk van bovenstaande artikelen het woordje ‘exclusief’ zetten. Bij DT petspecials bent u dus verzekerd van exclusieve topkwaliteit en dat in een goede prijs/kwaliteit verhouding.

DT petspecials vindt klantencontact heel belangrijk. Door de interactie met de klant kunnen we ons aanbod nog beter op u afstemmen. In gesprekken met onze klanten komen we vaak ook op nieuwe ideeën. Omdat wij een klein en flexibel bedrijf zijn kunnen we bijna altijd inspelen op persoonlijke wensen en zelfs maatwerk leveren. Aarzel dus niet als u een vraag of een idee hebt maar neem contact met ons op. Uw reactie wordt erg op prijs gesteld.

 
 
  2010 © DT petspecials